2012-10-20 12:02:11
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ 7/7 ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ... ΜΑΓΕΙΑ!
Παρουσία του Ζιοβάνι, του "Μάγου" που κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται μαζί με τη νίκη, να προσφέρουν και θέαμα κόντρα στη Skoda Ξάνθη (17:15, Novasports 2).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποδείξουν ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ανληκει στο παρελθόν και να μπουν με το… δεξί στο πρώτο ματς στη σειρά των άλλων πέντε κρίσιμων που ακολουθούν.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε την ευκαιρία, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα και αυτό πρέπει να φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δείξουν ότι είναι σε καλή κατάσταση εν όψει του, σημαντικού για το ευρωπαϊκό τους μέλλον, αγώνα με την Μονπελιέ. Το βασικό ζητούμενο λοιπόν είναι να διατηρηθεί το απόλυτο στην Ελλάδα και παράλληλα να μην προκύψει κάποια απώλεια εν όψει Μονπελιέ, καθώς διακυβεύονται -σε πολύ μεγάλο βαθμό- το μέλλον των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη και μετά τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


Μάλιστα είναι πιθανό αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι με τους Ακρίτες ο Πορτογάλος τεχνικός να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του για αυτό με τους Γάλλους.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα είναι οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ λίγο πιο μπροστά θα παίξουν ο Μασάντο και ο Μανιάτης (ή ο Γκρέκο). Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Φουστέρ (δεξιά), ο Αμπντούν (αριστερά) και ο Τζεμπούρ (στην κορυφή).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Τάτος και Πάντελιτς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Σιόβας, Παπάζογλου και Φετφατζίδης. Για λόγους τακτικής δεν είναι στην αποστολή Ζαραδούκας και Φέισα.

Για την Ξάνθη η «επίσκεψη» στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι από τα παιχνίδια που περισσότερα έχει να κερδίσει, παρά να χάσει, όμως η μέχρι τώρα βαθμολογική της συγκομιδή (μόλις 5 πόντοι) δεν της επιτρέπει να αντιμετωπίζει καμία υποχρέωση στη Σούπερ Λίγκα χωρίς βαθμολογικές απαιτήσεις. Ακόμη και απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που χωρίς να εντυπωσιάζει, παίρνει αυτό που θέλει.

Η Ξάνιη "μετρά" τρεις απουσίες στα μετόπισθεν. Ο τεχνικός των Ακριτών, Νίκος Κωστένογλου, προετοίμασε την ομάδα του χωρίς τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη, τον τραυματία Γκλέισον και τον Μπέρτο που κρίθηκε ανέτοιμος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ