2012-10-20 09:30:04
Φωτογραφία για Πλάνο Βιντιάδη για την ΑΕΚ
Την στιγμή που παραμένει αβέβαιο το αν θα εμπλακεί τελικά στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Βιντιάδης, φέρεται να έχει ήδη στο μυαλό του ένα πρώτο πλάνο για επαφές με τους πιστωτές του συλλόγου.

Η Ένωση δείχνει να βαδίζει στο μεταίχμιο ζωής και θανάτου, λόγω των τεράστιων χρεών που υπάρχουν και αν δεν υπάρξει άμεσα κάποια εξέλιξη στο θέμα των επενδυτών, τότε το μέλλον της φαντάζει ιδιαίτερα δυσοίωνο.

Το επόμενο δεκαήμερο πάντως κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την εμπλοκή ή όχι του Δημήτρη Βιντιάδη, με τον ίδιο ωστόσο να σχεδιάζει ήδη επαφή με την ΦΑΕ Αθηνών, για να ξεκαθαριστεί η εικόνα των χρεών προς την εφορία, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ».

Παράλληλα η πλευρά του επιχειρηματία φέρεται να έχει εκπονήσει σχέδιο, που περιλαμβάνει μία σειρά επαφών με τους ανθρώπους που έχουν λαμβάνειν σημαντικά ποσά από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που ο Δημήτρης Βιντιάδης βρεθεί στο «τιμόνι» του συλλόγου, όπου και αναμένεται ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων και στην συνέχεια καταβολή των οφειλών σε πρώην και νυν παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ, ώστε να εξαλειφθεί οριστικά ο κίνδυνος των προσφυγών.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Doctor bags: Η τσάντα του χειμώνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Doctor bags: Η τσάντα του χειμώνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ