2012-10-19 19:49:52
Φωτογραφία για Σχετικά με τον καθηγητή που απείλησε αλλοδαπούς μαθητές ότι θα φέρει την Χ.Α ..Η μεγάλη είδηση όμως ήταν μέσα στο άρθρο και δεν την πήρε χαμπάρι κανένας..
Η μεγάλη είδηση δεν είναι αν ο καθηγητής είπε ή δεν είπε κάτι τέτοιο.Γιατί ίσως και να είπε κάτι μάλλον δεν θα κατάλαβαν καλά οι μαθητές του που είναι στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί..

Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ είδηση.

Στο σχολείο αυτό των Εξαρχείων,οι Έλληνες μαθητές είναι η μειονότητα.

Αυτό λοιπόν που κυκλοφορεί σαν το συνταρακτικό νέο...ότι δηλαδή ο νεαρός καθηγητής είχε πριν περίπου 15 ημέρες ένα φραστικό επεισόδιο με τους αλλοδαπούς μαθητές του...και όταν είδε πως δεν μπορούσε να τους επιβληθεί τους απείλησε πως θα καλέσει τη Χρυσή Αυγή.

 Αμέσως το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις. Oι μαθητές που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, αλλοδαποί οι περισσότεροι πήγαν αμέσως στη διευθύντρια του σχολείου και διαμαρτυρήθηκαν έντονα λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ένας καθηγητής να τους φοβερίζει οτι θα τους φέρει τη Χρυσή Αυγή επειδή διαφωνεί μαζί τους.

 Στο συγκεκριμένο σχολείο οπως πρώτο έγραψε το vima.gr, οι 150 απο τους 260 μαθητές που φοιτούν είναι αλλοδαποί Κι αυτό από μόνο του είναι η ΜΕΓΑΛΗ είδηση..και όχι αυτό που ισχυρίζονται οι μαθητές,που μπορεί να έχουν προηγούμενα με τον καθηγητή τους και να θέλουν να τον εκδικηθούν μ αυτό τον άσχημο... αλλά και πολύ ύπουλο τρόπο...                                                                                
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ