2012-10-19 18:20:08
Φωτογραφία για ΖΙΡΟΥ : ΝΑ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΑΜΠ...
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ πέτυχε ο Ολιβιέ Ζιρού, κόντρα στην Γουέστ Χαμ, πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο αφού θέλει να είναι η αρχή για τη μεγάλη καριέρα που ονειρεύεται με τους «κανονιέρηδες».

Ο 26χρονος παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, παρομοίασε τις καταστάσεις του ίδιου με τους Μπέργκαμπ και Ανρί, αναφέροντας ότι και αυτοί οι δύο μεγάλοι παίκτες που έκαναν τρομερή καριέρα με την Άρσεναλ, άργησαν να σημειώσουν το πρώτο τους τέρμα, όπως και αυτός, ενώ τόνισε ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένος αν καταφέρει, ότι οι δύο αστέρες των «κανονιέρηδων».

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γκολ αυτό. Το χρειαζόμουν. Αυτό και η ασίστ που έβγαλα για τον Γουόλκοτ ήταν πολύ σημαντικά για την αυτοπεποίθησή μου. Εύχομαι από αυτό να ξεκινήσουν όλα.


Δεν ανησύχησα ποτέ που δεν σκόραρα. Ως επιθετικός ξέρεις ότι θα αμφισβητηθείς πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσεις να σκοράρεις. Πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία για κάθε επιθετικό. Έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου και πριν.

Ο Ανρί χρειάστηκε 9 αγωνιστικές για να πετύχει το πρώτο του γκολ, ενώ ο Μπέργκαμπ 7, όσες και εγώ. Αν στο τέλος καταφέρω να κάνω όσα και ο Μπέργκαμπ θα είναι ευχάριστο.

Πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να έχεις αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να θυμάσαι πως δεν έχεις χάσει την ποιότητα που είχες και σε έφερε στην θέση που είσαι. Εγώ έχω επωφεληθεί από πολλούς ανθρώπους στην Αγγλία, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, τους προπονητές», δήλωσε ο Γάλλος διεθνής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ