2012-10-18 23:59:03
Φωτογραφία για Αφήστε τους Έλληνες να διαδηλώσουν επιτέλους
της Μαρίας Γιαχνάκη

Δεν αφήνουν τους πολίτες να ξεσπάσουν και θα έρθουν τα χειρότερα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο από τη στιγμή που σε κάθε διαδήλωση γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών σαν το σημερινό στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που οι εργαζόμενοι διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους στον κέντρο της πόλης να καταλήγουμε στη χρήση χημικών και στην εκτόξευση βομβών μολότοφ για να διαλύονται ή να στέλνουν στο νοσοκομείο κάποιους από αυτούς.

Δεν είναι δυνατόν να εκφοβίζουν με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο για να μην πλησιάσει στο Σύνταγμα στη Βουλή ή κάπου αλλού.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τον θυμώσουν ακόμη περισσότερο να τον γεμίσουν και άλλα και άλλα απωθημένα και στο τέλος να τον οδηγήσουν στα χειρότερα. Τα έχουμε δει και τα έχουμε βιώσει όλοι τα χειρότερα. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και δεν υπάρχουν άλλες ενοχές. Μπορεί η υπνηλία του Έλληνα να ήταν γεγονός τον τελευταίο καιρό αλλά φαίνεται να πλησιάζει η στιγμή που θα ξυπνήσει το θεριό μέσα του
. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να έχει αποφασίσει κάποιος ακόμη και να πέσει στη μάχη Όσο για όσους βρίσκουν την ευκαιρία να αδράξουν την ευκαιρία και να κάνουν πολιτικές δηλώσεις εν μέσω διαδηλώσεων στις πλατείες και τα σιντριβάνια ας αφήσουν τις υποκρισίες γιατί και αυτοί καταζητούμενοι θα είναι σε λίγο από τον ελληνικό λαό. Οι προδότες δεν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός μόνο χεριού και η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί και μια και δυο και όσες φορές μπορούμε να φανταστούμε.

Η αντίδραση και το ξέσπασμα είναι φυσικά επακόλουθα ενός υγιούς οργανισμού. Αν τον πιέσεις για να του τα πνίξεις αυτός θα εκραγεί και αν είσαι από πάνω να κοιτάς μπορεί και να σε τυφλώσει στην καλύτερη των περιπτώσεων.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ