2012-10-18 19:00:23
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ EXTRA ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές Ανατολού για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκασ και όπως τόνισε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, στο μυαλό όλων βρίσκεται μόνο το ματς με τους Τούρκους και όχι το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, υποστήριξε πως οι παίκτες του έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φέτος και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Τουρκία με μοναδικό στόχο τη νίκη.

«Παίζουμε σε μία πόλη που συνδέει τον Ολυμπιακό με μια τεραστία επιτυχία. Η Εφές Ανατολού έχει κάποιους καινούργιους παίκτες, όχι πολλούς, αλλά το αγωνιστικό της προφίλ έχει αλλάξει. Ερντέν, Φάρμαρ και Γκόρντον είναι αρκετά σημαντικές προσθήκες. Στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα έκανε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα στη Μιλάνο που ήταν σε εξαιρετική μέρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και θα πρέπει επίσης τα λάθη, τα κλεψίματα, τα ποσοστά στις βολές να είναι υπέρ μας. 

Σίγουρα η ομάδα φέτος έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια της μετά τα όσα έκανε πέρσι. Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει παντού σαν φαβορί, αλλά όλοι θέλουν να τον νικήσουν και έχουν έξτρα κίνητρο μιας και αντιμετωπίζουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Μόνο αυτό το ματς μας απασχολεί, μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Θεωρώ πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ