2012-10-18 18:54:06
Φωτογραφία για Μαρκέλλα Χατζιάνο - Η σοπράνο που αγαπήσαμε μέσα απο το ΦΜ Live
Την έχουμε δει όλοι μέσα απο το Φώτης κ Μαρία LIVE αφού αποσπάσματα απο το τραγούδι της παίζονται σε κάθημερινή βάση μέσα απο την εκπομπή τους.Η κορυφαία Ελληνίδα μεσόφωνος με σπουδαία θητεία στην όπερα φαίνεται να γίνετε γνωστή με εναν ανορθόδοξο τρόπο Γνωστή στην Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό έχει ήδη καθιερωθεί.

«Μια φωνή απαράμιλλης ομορφιάς, πληρότητας και πλούτου». Η παραπάνω φράση είναι ίσως η χαρακτηριστικότερη από όσες η διεθνής κριτική απέδωσε τα τελευταία χρόνια στη Μαρκέλλα Χατζιάνο.

Εχοντας ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο σπουδών λυρικού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας, η συμμετοχή της ­ σε ηλικία 19 ετών ­ στον διεθνή διαγωνισμό «Μαρία Κάλλας» και η τότε γνωριμία της με τον κορυφαίο ιταλό βαρύτονο Τίτο Γκόμπι στάθηκαν για την ίδια οι απαρχές μιας διεθνούς σταδιοδρομίας. Μιας σταδιοδρομίας που, έχοντας ως αφετηρία τη Ρώμη, δοκιμάστηκε και «δικαιώθηκε» στα γνωστότερα λυρικά θέατρα του κόσμου, δίπλα στις «μεγάλες δυνάμεις» του είδους, ενώ «καταγράφηκε» σε ηχογραφήσεις που σχολιάστηκαν θετικότατα.

Ας δούμε λοιπόν το περίφημο video clip μέσα απο το οποίο διαφημίζει την Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι οτι θα την αγαπήσετε πριν το βίντεο τελειώσει.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ