2012-10-18 17:12:28
Φωτογραφία για Νέο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την Ε. Ζαρούλια: Οι μετανάστες είναι τρισάθλιοι και υπάνθρωποι (ΒΙΝΤΕΟ)
Εκτός εαυτού βγήκε ο προεδρεύων του Σώματος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης, όταν άκουσε τη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια ν' αποκαλεί τους μετανάστες τρισάθλιους και υπάνθρωπους Ο κ. Δραγασάκης ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της κ. Ζαρούλια, τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.

Για μερικά λεπτά υπήρξε ένταση στην ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να φωνάζουν και τον κ. Δραγασάκη να τους επισημαίνει ότι ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία.

Αναλυτικότερα οι διάλογοι

Ζαρούλια: Αν κάποτε κυβερνήσουμε μας κατηγορούν ότι θα πάμε τη χώρα πίσω 500 χρόνια πίσω. Αυτοί που θέλουν να λέγονται εκσυγχρονιστές γιατί δεν εφαρμόζουν το νόμο. Νομιμοποίησαν τους λαθρομετανάστες με το νόμο Ραγκούση. Ντροπή! Με κάθε λογής αρρώστιες που κουβαλάει ο καθένας. Αίσχος! Όταν πρόκειται για τρισάθλιους.


Δραγασάκης: "Ονομάζετε τους συναθρώπους μας τρισάθλιους επειδή διαφωνείτε. Μιλήστε με σεβασμό.

Ζαρούλια: Ο κ. Τζέφρι Παπανδρέου

Δραγασάκης: Αυτά να τα πείτε και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Να σταλούν τα πρακτικά στην Διάσκεψη των Προέδρων.

Ε.Στυλιανίδης: Θα προσπεράσω την πολιτική φόρτιση.

Δραγασάκης: Να τοποθετηθείτε

Ε. Στυλιανίδης: Οι απόψεις της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες δεν μπορούμε τη λογική των διακρίσεων να τη δεχθούμε

Δραγασάκης: Ως προεδρείο εκτίμησα ότι πολλές διατυπώσεις σας εκθέτουν την Ελλάδα στο εξωτερικό σε ότι αφορά διεθνείς εκθέσεις. Θα ζητήσω από την Διάσκεψη των Προέδρων να ενημερωθεί και να πάρει θέση.

Πληροφορίες: STAR

thestival.gr
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ