2012-10-18 17:09:03
Φωτογραφία για 94 ετών γρουσουζιά...
Γράφει ο Βαγγέλης Ευαγγελίου

● 24ωρη γενική απεργία σήμερα 18 Οκτωβρίου 2012 ● Σε 24ωρη απεργία, θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες, οι Άγιοι όλης της χώρας. Αναβάλλονται πάσης φύσεως αγιασμοί και τρισάγια! Θαύμα είναι ας περιμένει..

● "Θα κλείσουν σχολεία λόγω του πετρελαίου θέρμανσης". Δήλωσε πολιτικός. Ακόμα δεν έχουμε φόβο. Τα κλιματιστικά μη πάθουν κάτι όμως και σκάσουν τα παιδιά από τη ζέστη!

● Σαν σήμερα το 1776, έχουμε την πρώτη παραγγελία «κοκτέιλ» (ουρά του κόκορα) σε μπαρ της Νέας Υόρκης, που ήταν διακοσμημένο με ουρά πτηνού. Ας εφεύρει κάποιος το κοκτέιλ (ουρά της κότας) έχουμε τόσες στην Ελλάδα, που μπορούμε να το διανέμουμε και δωρεάν.

● Το 1922, ιδρύεται το BBC. Εδώ στην Ελλάδα ακόμα στο ABC. ΑΒΓ κοινώς.

● Σε δημοπρασία βγήκαν χτες προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας Αντουανέτας, ημέρα της επετείου της εκτέλεσης της.

Ιδιαίτερα πολύτιμα αντικείμενα, όπως οι πράσινες και ροζ μεταξένιες παντόφλες της συζύγου του Λουδοβίκου XVI. Μάλιστα οι παντόφλες πωλήθηκαν 62.000 ευρώ. Πουλώντας 2 ζευγάρια παντούφλες, οικιακής χρήσεως, αγοράζεις 2 ζευγάρια αυτοκίνητα, οικογενειακής χρήσεως. Αυτή είναι μπίζνα!

● Δωρεάν καφέ θα προσφέρουν σήμερα, Πέμπτη, ημέρα απεργίας, οι καταστηματάρχες του Νομού Αχαΐας. Με μέτρο παιδιά, γιατί ο καφές χτυπάει και στα νεύρα!

● Στο Ηράκλειο Κρήτης μαζεύουν ρούχα για απόρους, οι οποίοι άποροι κάποια στιγμή, θα τα μαζεύουν για μας.

● Μεγάλο θέμα έγινε στον ξένο Τύπο, η απόφαση της ΕΡΤ να "κόψει" τη σκηνή με το gay φιλί στη σειρά Downton Abbey" που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες. Ενώ τα "φιλιά ζωής" που μας δίνει η Μέρκελ, παίζονται κανονικά και με μπόλικα κοντινά!

● Σαν σήμερα το 1944, οι τελευταίοι Γερμανοί φεύγουν από τη Λαμία. Έφυγαν;

● Το 1979, ο Οδυσσέας Ελύτης τιμάται με βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Οδυσσέα μας λείπεις.

● Τέλος, το 1918, γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τολμάς να του ευχηθείς και να σου ανταποδώσει;
vaeva.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ