2012-10-18 14:40:02
Φωτογραφία για Αλεξανδρουπολίτης απασχολούσε παράνομα στο σκάφος του αλλοδαπό που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και αρχαία!
Απογευματινές ώρες χθες στο λιμενίσκο της Ιχθυόσκαλας Αλεξανδρούπολης κατά τον κατάπλου ενός Αλιευτικού –Μηχανότρατα συνελήφθη από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης ο 54χρονος κυβερνήτης – συνιδιοκτήτης του αλιευτικού σκάφους διότι απασχολούσε παράνομα (χωρίς άδεια εργασίας) ως αλιεργάτη έναν 30χρονο αλλοδαπό.

Στη συνέχεια συνελήφθη και ο 30χρονος αλλοδαπός διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα προσωπικά αντικείμενά του βρέθηκε μία (01) πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων και στην κουκέτα του επιμελώς κρυμμένη σε πλαστική συσκευασία κάτω από το στρώμα άγνωστη, πιθανόν ναρκωτική ουσία, συνολικού βάρους 16,10 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 30χρονου αλλοδαπού με τη συνδρομή συνοδού αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών κλιμακίου του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας όπου βρέθηκε στο δωμάτιό του μία (01) πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 1,6 γραμμαρίων.


Επίσης στον ίδιο χώρο, πάνω σε ράφι, βρέθηκε ένας (01) πήλινος αμφορέας, ύψους 0,18 και περιμέτρου περίπου 0,53 εκατοστών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Αλεξ/λης για περαιτέρω ανάλυση και ο αρχαίος πήλινος αμφορέας, ο οποίος πρόκειται να αποσταλεί στη ΙΘ Εφορεία Προϊστορικών Αρχαιοτήτων προς εξέταση.

alexandroupolisnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ