2012-10-18 14:37:01
Φωτογραφία για Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
Ο Αντώνης Νικοπολίδης για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ως βοηθός προπονητή, θα παρουσιάσει την Παρασκευή το βιβλίο του στο κεντρικό κατάστημα του Ιανού.

Ο νέος συνεργάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει το βιβλίο του: «Ο Αγώνας της Ζωής Μου» και θα βρεθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 13.00 στο κεντρικό κατάστημα του Ιανού, Σταδίου 24!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Για πρώτη φορά μετά το τέλος Ιουνίου, ο Αντώνης Νικοπολίδης επιστρέφει στην Αθήνα και μάλιστα σε έναν μοναδικό χώρο. Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως συνεργάτης του κ.Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 13.00 στο κεντρικό κατάστημα του Ιανού, Σταδίου 24, για να κάνει την παρουσίαση του βιβλίου του.

“Ο Αγώνας της Ζωής Μου”, ο βίος του Αντώνη Νικοπολίδη, ένα δημιούργημα που αγγίζει τις βαθύτερες σκέψεις και όχι μόνο τις στιγμές ενός κορυφαίου αθλητή, γραμμένο από τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο, θα τεθεί προς συζήτηση την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στον Ιανό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ