2012-10-18 10:41:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Κλειστά Φαρμακεία, Φούρνοι, Καφετέριες, Εμπορικά, Περίπτερα, Εστιατόρια, Κρεοπωλεία, Σχολεία,Υπηρεσίες
Κλειστά είναι στην Ηλεία τα Φαρμακεία, οι Φούρνοι, οι Καφετέριες, τα Εμπορικά καταστήματα, τα Περίπτερα, τα Εστιατόρια, τα κρεοπωλεία, τα Σχολεία, οι Δημόσιες Υπηρεσίες, κλπ συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία σήμερα Πέμπτη 18/10/2012.

Οι εμπορικοί φορείς του Νομού μαζί με τα Εργατικά Κέντρα Πύργου και Αμαλιάδας στην πλατεία Πύργου στις 11.00πμ. σήμερα Πέμπτη

Όλοι μαζί, για πρώτη φορά, θα διαδηλώσουν ενάντια στα μέτρα λιτότητας εμπορικοί και επιχειρηματικοί φορείς της Ηλείας σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα Πύργου και Αμαλιάδας, αύριο στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Συμμετοχή Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος του νομού Ηλείας «Διόνυσος»

Σύμφωνα με την απόφαση του συλλόγου τα καταστήματα τους θα παραμείνουν κλειστά όλη την ημέρα, αλλά και το βράδυ, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση, που υπενθυμίζεται περιλαμβάνει γενική απεργία για εκείνη την ημέρα.


Κάλεσμα ΟΕΣΗ και Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

Την 18/10/2012 και ώρα 11,00 να είμαστε όλοι στο Δημαρχείο(Πλατεία Πύργου) και στη συνέχεια να κλείσουμε όλοι μαζί το δρόμο κάτω από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου - Ο.Ε.Σ.Η(Πατρών 12-14). Να είμαστε δυνατοί για να τους αντιμετωπίσουμε.

Κάλεσμα της ΟΕΒΕ Ηλείας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ηλείας συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου καλώντας όλους τους Μικρομεσαίους επιχειρηματίες (Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Εμπόρους), να κλείσουν τις επιχειρήσεις και καταστήματά τους έχοντας και μαζική παρουσία στη συγκέντρωση της ημέρας στον Πύργο

Κατάληψη του Διοικητηρίου

Σε κατάληψη του κτιρίου του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας έχουν προχωρήσε απο χθες το πρωί οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Χωρίς γιατρούς τα νοσοκομεία της Ηλείας

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί στις 17 και 18 Οκτωβρίου καθώς συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία των επιστημονικών φορέων της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου.

iliaoikonomia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ