2012-10-18 10:39:05
Φωτογραφία για Βγάζει τα ελληνόπουλα από τη «ναφθαλίνη» ο Ζαρντίμ
Αλλάζει γραμμή πλεύσης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και θα βγάλει στην επιφάνεια τους «εξαφανισμένους» ποδοσφαιριστές Γιάννης Φετφατζίδη, Ανδρέα Τάτο,Γιάννη Ζαραδούκα και Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Σύμφωνα με τα «Νέα», ο πορτογάλος τεχνικός φαίνεται διατεθειμένος να αξιοιποιήσει τα ελληνόπουλα και ρόλο στην αναβάθμισή τους θα παίξει ο βοηθός του, Αντώνης Νικοπολίδης. Ο βετεράνος γκολκίπερ του Ολυμπιακού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μέσα στις προτεραιότητές του είναι να ανεβάσει την ψυχολογία των παραγκωνισμένων παικτών.

«ο Αντώνης θα μυήσει τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Ζαραδούκας σημείωσε πως «ο Νικοπολίδης θα τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών».

Η γραμμή της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι η ίδια: στην ενδεκάδα θα παίζουν οι καλύτεροι. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ελληνικές «ρεζέρβες» θα βρίσκονται μόνιμα στην εξέδρα, όπως έκανε μέχρι τώρα ο Ζαρντίμ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Τάτος, Βλαχοδήμος, Ζαραδούκας δεν έχουν ούτε ένα λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς. Στο γκρουπ των παραπονούμενων είναι και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου τις περισσότερες φορές «γυαλίζει» τον πάγκο.


Σε καλύτερη μοίρα από τους έλληνες παίκτες φαίνεται να βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 24χρονος φορ είχε παίξει ως αλλαγή στα περισσότερα ματς πρωταθλήματος και θέλει μεγαλύτερη στήριξη από τον προπονητή του. Ήταν βασικός κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και αντικατέστησε επάξια τον τραυματία Τζεμπουρ στο Λονδίνο, όπου σημείωσε το γκολ κόντρα στην Άρσεναλ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ