2012-10-18 00:18:03
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΡΚ ΓΙΑ... ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Η Μαρσέιγ στις 25 του μήνα υποδέχεται την Άρσεναλ στη Γαλλία για τον 6ο όμιλο του NextGen Series, στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, ματς που αφορά φυσικά και τους ερυθρόλευκους οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχουν παραπάνω ματς από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Επειδή λοιπόν οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, υπάρχουν σκέψεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", να ταξιδέψουν άνθρωποι της ακαδημίας στη Γαλλία για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Άρσεναλ, αφού άλλωστε δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που το ματς στη Γαλλία θα γίνει Πέμπτη.

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού και διευθυντής της ακαδημίας, Μπερντ Στορκ, είχε ταξιδέψει μάλιστα στην Αγγλία και είχε παρακολουθήσει τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Μαρσέιγ και στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση οι ερυθρόλευκοι είχαν παίξει με τους «κανονιέρηδες» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχαν νικήσει με 2-0. Το επόμενο ματς για τον Ολυμπιακό είναι με τη Μαρσέιγ, επίσης στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρόλο που αργεί ακόμα, αφού ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15 Νοεμβρίου.

Ο Γερμανός τεχνικός ενδιαφέρεται μόνο για τη Μαρσέιγ σε αυτό το ματς, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει παίξει και τους δύο αγώνες με την Άρσεναλ και μάλιστα έμεινε αήττητος, αφού είχε μία νίκη εντός έδρας και μία ισοπαλία, εκτός έδρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έγινε πατέρας στα 96 του!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έγινε πατέρας στα 96 του!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ