2012-10-18 00:04:46
Φωτογραφία για ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ : ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Την εφετινή σεζόν, οι αλλαγές είναι αρκετές για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ωστόσο οι στόχοι κι οι απαιτήσεις παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οι Κυπελλούχες Ελλάδος κράτησαν τον «κορμό», κι ενισχύθηκαν σημαντικά σε όλες σχεδόν τις θέσεις...

Η νέα διαγώνιος των ερυθρόλευκων θα είναι η όμορφη Σέρβα, Ιβάνα Λούκοβιτς. Η 20χρονη ήταν πέρυσι στο ρόστερ της Περούτζια, το 2009 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων και το 2010 το χρυσό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα νεανίδων.

Η Ιβάνα Λούκοβιτς είπε στο "woop.gr": «Δεν έχω προσωπικούς στόχους. Οι στόχοι αφορούν όλη την ομάδα. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, μου αρέσει εδώ, κι όλα τα κορίτσια είναι υπέροχα. Πλέον είμαστε πλήρεις και με την άφιξη της Στέλλας (Χριστοδούλου), τώρα δουλεύουμε σκληρά και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καταπληκτική, τα κορίτσια είναι μοναδικά κι είμαστε πολύ καλές φίλες μέσα και έξω από το γήπεδο, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχω ακούσει για τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ωστόσο πιστεύω πως κάθε ομάδα έχει την ιστορία της, κάθε παιχνίδι τη σημαντικότητά του και για μένα δεν έχουν μεγάλη διαφορά αυτά τα ματς από τα υπόλοιπα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ