2012-10-17 21:15:25
Φωτογραφία για Εκλογές ΗΠΑ: Παίξε στη μάχη για τον πιο ισχυρό άνθρωπο του πλανήτη
20 μέρες έχουν μείνει για τη «Μέρα της Κρίσης» όπου 300 εκατομμύρια πολίτες θα πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν τον πιο ισχυρό άνδρα του πλανήτη, τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είναι αναμφίβολα το κορυφαίο πολιτικό γεγονός του πλανήτη, αφού οι αποφάσεις και οι θέσεις της Αμερικής επηρεάζουν τις οικονομικές και πολιτικές ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο και η Unibet, είναι για ακόμα μια φορά η Νο 1 εταιρία με τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων για τις εκλογές!

Εκτός από το κλασικό στοίχημα για το νικητή, στη Unibet μπορείς να προβλέψεις ακόμα ποιος θα είναι ο αριθμός των πολιτειών που θα κερδίσει ο κάθε υποψήφιος, ποιος θα είναι ο επόμενος Αντιπρόεδρος, καθώς και ποιος θα επιλεγεί στη νευραλγική θέση του Υπουργού Εξωτερικών.

Η λίστα με τα ειδικά στοιχήματα της Unibet θα εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες προσφορές ενώ τη μέρα των εκλογών (6 Νοεμβρίου 2012) όλοι οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ζωντανά στο Live Betting της Βραβευμένης Σουηδικής Εταιρίας την ώρα που οι Αμερικάνοι θα ψηφίζουν για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου τους!


Όσον αφορά τα προγνωστικά τώρα, όπως αυτά διαμορφώνονται από τις αποδόσεις τις Unibet και τις στοιχηματικές επιλογές των παικτών, ο Μπάρακ Ομπάμα είναι μέχρι στιγμής το μεγάλο φαβορί για να επανεκλεγεί πρόεδρος (απόδοση 1.35), ενώ η νίκη του Ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ έχει απόδοση 2.90. Τα δεδομένα βέβαια αλλάζουν συνεχώς, επηρεάζοντας και τις αποδόσεις αφού την προηγούμενη εβδομάδα και πριν να ξεκινήσουν τα ντιμπέιτ ο Ρόμνεϊ έδινε απόδοση 3.50 να κερδίσει τις εκλογές.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στοίχημα για τον επόμενο Υπουργό Εξωτερικών από τη στιγμή που η Χίλαρη Κλίντον (νυν Υπουργός) ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θέλει να ανανεώσει τη θητεία της σε ενδεχόμενη νίκη του Μπάρακ Ομπάμα. Φαβορί και εδώ εμφανίζονται όπως είναι λογικό υποψήφιοι από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών με τη Σούζαν Ράις (απόδοση 3.00) και τον Τζων Κέρυ (απόδοση 5.00) να είναι οι επικρατέστεροι ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπίλ Κλίντον (απόδοση 15.00).

Δες όλα τα στοιχήματα των Αμερικανικών Εκλογών στη Unibet!

Σχετικά με τη Unibet

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,7 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ