2012-10-17 19:12:06
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Ψάχνει λαβράκι στη Λατινική Αμερική
Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη αργεί ακόμα, αλλά των… φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, γι’ αυτό και τον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει να τον απασχολεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Οι «πράσινοι», ως γνωστόν, αναζητούν έναν επιθετικό και έναν χαφ για τον άξονα. Ομως, παρόλο που στο τιμόνι εξακολουθεί να μένει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και να στηρίζεται κιόλας επίσημα από τη διοίκηση, αυτή τη φορά οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν θα εξαντληθούν στην Ιβηρική.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά σκέφτεται να… διευρύνει τους ορίζοντές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στη Λατινική Αμερική και ειδικότερα στη Βραζιλία, σύμφωνα με το onsports.gr

Με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του Πορτογάλου τεχνικού που άλλωστε είναι αυτός που θα δώσει το σύνθημα γιατί γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη αγορά.

Στη Λατινική Αμερική αυτό τον καιρό τα πρωταθλήματα τελειώνουν. Επομένως ολοκληρώνονται και κάποια συμβόλαια παικτών γι’ αυτό και είναι μια κατάλληλη εποχή για μεταγραφικές αναζητήσεις.


Επιπρόσθετα, στις χώρες της Λατινικής Αμερικής επ’ ευκαιρία και του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 έχουν «πέσει» πολλά χρήματα και οι ομάδες έχουν υπερφορτωμένα ρόστερ που χρειάζονται αποσυμφόρηση. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι συγκεκριμένες χώρες είναι φυτώριο παραγωγής ποδοσφαιριστών αυξάνει τις επιλογές για μια ομάδα που μπορεί να βρει πολύ καλές περιπτώσεις αν έχει «άκρες» όπως έχει ο Παναθηναϊκός, χάρη στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η αγορά της Λατινικής Αμερικής θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Δεν είναι σίγουρο ότι το «τριφύλλι» θα αποκτήσει κάποιον παίκτη από τη συγκεκριμένη αγορά. Είναι όμως σίγουρο ότι θα… ψαχτεί!
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ