2012-10-17 19:07:04
Φωτογραφία για Πρόγνωση καιρού Ελλάδος για αύριο Πέμπτη 18/10/2012
Γενικά αίθριος αναμένεται να κυλίσει ο καιρός αύριο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και μόνο στα..

νότια τμήματα αναμένονται κάποιες νεφώσεις και λίγες τοπικές βροχές.

Πιο αναλυτικά, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε τις πρώτες πρωινές ώρες χαμηλή νέφωση και τοπικές ομίχλες οι οποίες γρήγορα θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Από τη Θεσσαλία και νοτιότερα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες που θα δώσουν τοπικές βροχές ή όμβρους στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, στα ορεινά της Στερεάς, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Τα παραπάνω φαινόμενα θα έχουν τοπικό και πρόσκαιρο χαρακτήρα καθώς ακόμα κι εκεί ο καιρός θα παρουσιάζει μεγάλα ανοίγματα. 

Από πλευράς θερμοκρασιών, στη βόρεια χώρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 ενώ στην δυτική Μακεδονία από 8 έως 21. Από 16 έως 28 βαθμούς θα κυμανθεί στη νότια χώρα εκτός από τη δυτική Πελοπόννησο και τη νότια Κρήτη όπου θα φτάσει τοπικά και τους 32 βαθμούς Κελσίου. Κατά 2-3 βαθμούς υψηλότερη θα είναι η ελάχιστη στα παραθαλάσσια τμήματα.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους-βορειοανατολικούς και αναμένεται να ενισχυθούν και να πνέουν με ένταση 5-6 Β και στις Κυκλάδες και το βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ.

meteo-news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ