2012-10-17 17:41:04
Φωτογραφία για «Ανάσα» 50.000 ευρώ από Τζόρβα-Ατσιδάκου στο Ίδρυμα της ΙΜΜΣ!
Σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τζόρβας και η σύζυγός του, λάκαινα δικηγόρος, Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δωρίσει ποσό ύψους 50.000 ευρώ προς στήριξη του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί προσφορά του Ιδρύματος «Σταύρος Σπ. Νιάρχος» προς κάθε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας, ύστερα από την επιτυχημένη εμφάνιση των διεθνών στο Euro 2012. Όρος που έθεσε το Ίδρυμα για να απελευθερώσει τα χρήματα προς τους ποδοσφαιριστές ήταν να διαθέσουν το ποσό σε ένα κοινωφελές ίδρυμα επιλογής τους. Έτσι, ο Αλέξανδρος και η Χρυσαυγή δεν το σκέφτηκαν και πολύ και αποφάσισαν να δώσουν πνοή στο θεάρεστο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Συγκινημένος από την κίνηση Τζόρβα - Ατσιδάκου, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευστάθιος, που είχε παντρέψει του ζεύγος τον Ιούνιο του 2011, εκφράζει τις ευχαριστίες του και τις ευχές του. Ο κ. Ευστάθιος αναφέρει, μεταξύ άλλων τα εξής:


«Εμείς σταθήκαμε ευνοημένοι γιατί ο καταξιωμένος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας, χάρη στην εκλεκτή σύζυγό του Χρυσαυγή (το γένος Μπελεγρή) που κατάγεται από τον Ασωπό, εδιάλεξε τη Μητρόπολή μας και προσφέρει όλο το ποσό σ’ ένα από τα Φιλανθρωπικά της Ιδρύματα κατά την κρίση του Μητροπολίτου.

Εκφράζομε Όλοι μας, Μητροπολίτης, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εργαζόμενοι και τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας στον αγαπητό μας Αλέξανδρο και στην εκλεκτή σύζυγό του Χρυσαυγή, για την προτίμηση και επιλογή τους, αλλά και τον έπαινό μας στο καταξιωμένο Ίδρυμα «Σταύρος Σπ. Νιάρχος» για την εφευρετική αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Όταν η Χώρα μας διαθέτει τέτοια Κληροδοτήματα πού τα διαχειρίζονται τίμιοι και γεμάτοι από αγάπη άνθρωποι και τέτοια νέα παιδιά πού έχουν κλείσει στην καρδιά τους Χριστό και Πατρίδα, τότε ελπίζομε, ότι θα τελειώσουν τα δεινά μας και θα ανατείλουν καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας».

notospress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ