2012-10-17 15:19:31
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ...
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "contra.gr" παραχώρησε ο Βασίλης Τοροσίδης και μίλησε για τη χθεσινή νίκη της εθνικής αλλά και το μέλλον του στον Ολυμπιακό, παρόλο που δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Η Εθνική κερδίζει χωρίς να εντυπωσιάζει. Αυτό μας προβληματίζει;

"Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί. Στο προηγούμενο ματς με τη Βοσνία είχαμε μία καλή απόδοση, αλλά δεν κερδίσαμε και αυτό μας στενοχώρησε. Πάνω από όλα σε αυτές τις φάσεις δεν μετράνε οι εμφανίσεις, αλλά οι βαθμοί".

- Πόσο σας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος;

"Δεν ξέρω πως φάνηκε απ' έξω, αλλά ήταν κακό το γήπεδο. Ηταν δύσκολο γιατί δεν μπορούσες να σταθείς με την άνεση που θες".

- Το αποτέλεσμα στη Μπρατισλάβα ήρθε από τη φανέλα;

"Είναι κάτι που πιστεύω. Τα τελευταία 10 χρόνια η Εθνική έχει κάνει τεράστια βήματα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η φανέλα".


- Με αυτό το αποτέλεσμα πετάξαμε εκτός τους Σλοβάκους;

"Δεν το πιστεύω αυτό. Εμείς είμαστε μέσα και αυτό έχει σημασία. Πιστεύω ότι ο αγώνας με τη Βοσνία θα είναι το κλειδί. Αν και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ανάλογα το αποτέλεσμα θα έχουν κριθεί όλα".

- Τι πρέπει να προσέξει στη συνέχεια η Εθνική;

"Το σημαντικό είναι να έχουμε ομοιογένεια. Να είμαστε καλοί στα αμυντικά καθήκοντα γιατί είδατε ότι σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο η άμυνα. Επίσης, να έχουμε και την υγεία μας γιατί είδατε ότι χάσαμε πάλι παίκτη (Σιόβας). Μέχρι τον Μάρτιο έχουμε καιρό να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Αυτό που θέλω είναι την πρόκριση στο Μουντιάλ. Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους, ιδιαίτερα τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές".

- Εσένα θα σε δούμε εκτός Ελλάδας;

"Αυτό δεν το ξέρω. Δεν είναι κάτι που μπορώ να πω. Αυτό το ξέρει μόνο ο Θεός. Αυτό που προέχει τώρα είναι ο Ολυμπιακός, γι' αυτόν παίζω".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ