2012-10-17 11:57:40
Φωτογραφία για Σκέφτεται ανανέωση με Φωτάκη ο ΠΑΟΚ
Ο Καλαματιανός μέσος είναι στα πλάνα του ΠΑΟΚ για το μέλλον και το μήνυμα έχει σταλεί στο περιβάλλον του. 

Ο Γιώργος Φωτάκης διανύει τον τέταρτο χρόνο της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ στην οποία, χωρίς αντίρρηση, μπαίνει θετικό πρόσημο.

Ο Μεσσήνιος μέσος ανέβασε τις μετοχές του φορώντας την "ασπρόμαυρη" φανέλα, έφθασε να αποτελεί μία πολύ καλή λύση για την Εθνική μας ομάδα και είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους ποιοτικότερους χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, φέτος κάνει μία πολύ μεστή σεζόν αγωνιζόμενος ως δεξιός μέσος (συγκλίνει, όμως, πολύ στον άξονα) και ο Γιώργος Δώνης καταφέρνει να παίρνει πολλά τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά από αυτόν.

Βοηθάει σ' αυτό, το γεγονός ότι γνωρίζονται πολύ καλά από την προηγούμενη κοινή παρουσία τους στη Λάρισα.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Φωτάκη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια.


Ίδια άποψη έχει και η διοίκηση του "Δικεφάλου" που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη φροντίσει να εκφράσει τις σκέψεις της για συνέχιση της συνεργασίας με τον έμπειρο μέσο στο περιβάλλον του.

Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι σύντομα η συζήτηση των δύο πλευρών θα γίνει πιο συγκεκριμένη, αφού θα αναλυθούν τόσο τα οικονομικά δεδομένα, όσο και το θέμα της διάρκειας του νέου συμβολαίου του.

Πάντως, για τον Φωτάκη που αμειβεται με 250.000 ευρώ ετησίως, υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ