2012-10-16 23:58:39
Φωτογραφία για Ο μήτσος έδωσε το τρίποντο
Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 64', η Εθνική νίκησε 1-0 στη Μπρατισλάβα τη Σλοβακία, έμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου και συνεχίζει να ελπίζει σε απ' ευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Η Εθνική δεν έπιασε καλή απόδοση. Ωστόσο, κατάφερε να πάρει τους βαθμούς με ένα ακόμη πολύτιμο γκολ του Σαλπιγίδη. Ο επιθετικός όποτε η ομάδα τον χρειάζεται, είναι πάντα στο σημείο που πρέπει να βάζει κρίσιμα γκολ. Στο 64', λοιπόν, ο Σαλπιγγίδης αξιοποίησε με σουτ από κοντά ωραία πάσα του Κατσουράνη. Οι γηπεδούχοι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ( η βροχή ήταν δυνατή στο δεύτερο ημίχρονο) , είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και έχασαν ευκαιρίες. Ο Καρνέζης, όμως, ήταν σε καλή βραδιά, ενώ στο 88' η Εθνική τού Σάντος είχε την τύχη με το μέρος της, όταν σουτ του Μπρέζνανικ βρήκε το δοκάρι. Να σημειωθεί πως η Εθνική μας ομάδα έκανε μόνο μια καλή ευκαιρία στο ματς και ήρθε το γκολ. Και φυσικά, αξίζει να τονιστεί ότι ο Κατσουράνης έφτασε τις 100 συμμετοχές, ενώ ο Σιόβας στη δεύτερη παρουσία του αποχώρησε με θλάση και θα χάσει τα τρία επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού
. Τώρα, πολλά θα κριθούν στο ματς με τη Βοσνία εκτός έδρας τον ερχόμενο Μάρτιο. Η Βοσνία επικράτησε 3-0 της Λιθουανίας και βρίσκεται κι αυτή στην πρώτη θέση. Διαιτητής: Κόλουμ(Σκωτία). Κίτρινες: Σάπαρα, Καρνέζης, Σαλπιγγίδης, Χολόσκο. Σλοβακία: Κούτσιακ, Ζαμπάβνικ, Σκρτελ, Σάλατα, Μπρέζνανικ, Πετσόβσκι, Σάπαρα, Κούκα, Χάμσικ, Στοχ(69' Β΄'αις), Ντούρις(71' Χολόσκο). Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Σιόβας(77' Φωτάκης), Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης(65' Καραγκούνης), Σαμαράς, Γκέκας(59' Μήτρογλου), Σαλπιγγίδης. Στον όμιλό μας, η Βοσνία νίκησε 3-0 τη Λιθουανία και η Λετονία 2-0 το ΛΙχτενστάιν. Η βαθμολογία: Βοσνία /Ερζεγοβίνη 10 , Ελλάδα 10, Σλοβακία 7, Λιθουανία 4, Λετονία 3, Λιχτενστάιν 0. ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σε άλλους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Κροατία -Ουαλία 2-0, FYROM - Σερβία 1-0, Βέλγιο -Σκωτία 2-0, Τσεχία -Βουλγαρία 0-0, Ιταλία -Δανία 3-1, Νησιά Φερόες -Ιρλανδία 1-4, Αυστρία -Καζαχστάν 4-0, Ανδόρα -Εσθονία 0-1, Ρουμανία -Ολλανδία 1-4, Ουγγαρία -Τουρκία 3-1, Ρωσία -Αζερμπαϊτζάν 1-0, Ισραήλ -Λουξεμβούργο 3-0, Κύπρος -Νορβηγία 1-3, Ισλανδία -Ελβετία 0-2, Ουκρανία -Μαυροβούνιο 0-1, Λευκορωσία -Γεωργία 2-0.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ