2012-10-16 23:55:55
Φωτογραφία για ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΟΑΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Στο ρυθμό της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Εφές Αναντόλου, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, κινούνται πλέον όλοι στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα κληθούν να αγωνιστούν την Παρασκευή (19/10, 20.00) στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης, στο γήπεδο που κατέκτησαν πέρυσι την Ευρωλίγκα, κόντρα στους φιλόδοξους Τούρκους οι οποίοι όμως προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα, στο Μιλάνο από την Αρμάνι.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ξεκίνησε σήμερα (16/10) στο ΣΕΦ με διπλή προπόνηση, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει οι παίκτες του να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι.

Άλλωστε ακολουθεί τη Δευτέρα (22/10) η κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Αν και διεξάγεται πολύ νωρίς, το ντέρμπι «αιωνίων» αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να προτρέχουν, αφού κοιτούν ένα ένα τα παιχνίδια, για αυτό και η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να επικεντρώσει το μυαλό των παικτών αποκλειστικά στο ματς της Κωνσταντινούπολης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ