2012-10-15 19:06:36
Φωτογραφία για Oχι στον ΕΟΠΥΥ από δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς, οδοντίατρους,φαρμακοποιους, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές!!
«Όχι» στην επικείμενη ένταξή τους στον ΕΟΠΥΥ λένε οι εκπρόσωποι των γιατρών, των δικηγόρων, των μηχανικών, των οδοντίατρων, των φαρμακοποιών, των συμβολαιογράφων και των δικαστικών επιμελητών, κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου.

Μάλιστα, οι παραπάνω επαγγελματικοί κλάδοι πήραν την απόφαση να απέχουν από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και να συμμετάσχουν στην γενική απεργία της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Αδαμόπουλος, έκανε λόγο "για βίαιη ένταξη των ταμείων στον ΕΟΠΥΥ, ο οποίος αποτελεί έναν αποτυχημένο ασφαλιστικό φορέα". Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκος, επισήμανε ότι «τα νοσοκομεία δεν έχουν αναλώσιμα, ενώ όλο και περισσότεροι πολίτες προσέρχονται στη δημόσια υγεία καθώς πολλά ιδιωτικά ιατρεία κλείνουν».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των οδοντιάτρων, Αθανάσιος Κατσίκης, έκανε λόγο  «για άλωση του ασφαλιστικού τους φορέα με στόχο την τροφοδότηση του ΕΟΠΥΥ, που πάει προς χρεοκοπία». Ο πρόεδρος των Δικαστικών Επιμελητών, Διονύσης Κριάρης, τόνισε πως η ένταξη των ταμείων τους στον ΕΟΠΥΥ είναι ένα λογιστικό τερτίπι, ενώ τέλος ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Χρήστος Σπίρζης, διέτεινε πως κυβέρνηση και τρόικα έχουν βάλει στο στόχαστρο την μεσαία τάξη και τους επιστήμονες.
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην elite round του Euro U19 η Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην elite round του Euro U19 η Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ