2012-10-15 14:30:03
Φωτογραφία για Πέταξε για το τρίποντο η Εθνική
Για την Μπρατισλάβα πέταξε στις 11:00 η αποστολή της Εθνικής Ομάδας εν όψει της αναμέτρησης με την Σλοβακία. Δείτε την άφιξη των διεθνών στο «Ελ. Βενιζέλος».

Μετά την «λευκή» ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Βοσνία, η Ελλάδα ψάχνει το τρίποντο εκτός έδρας απέναντι στη Σλοβακία στη μάχη για την πρωτιά του 7ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρωί της Δευτέρας (15/10) η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε για την Μπρατισλάβα, με τον Φερνάντο Σάντος να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με την Σλοβακία.

Αναφορικά με τον παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας, όλα δείχνουν ότι αυτό το ρόλο θα τον αναλάβει ο Κώστας Κατσουράνης. Σε περίπτωση που ο ομοσπονδιακός τεχνικός επιλέξει αυτή τη λύση τη θέση του 33χρονου χαφ στη μεσαία γραμμή θα πάρει ένας εκ των Σωτήρη Νίνη και Γιώργου Καραγκούνη.

Στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) ο Φερνάντο Σάντος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ  μισή αργότερα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ομάδας πριν από το ματς με την Σλοβακία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ