2012-10-15 14:27:24
Φωτογραφία για Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της χρονιάς είναι ο Άσλεϊ Κόουλ
Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της χρονιάς είναι ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος απέρριψε την πρόταση μονοετούς συμβολαίου που του έγινε. Διαβάστε ποιες ομάδες έχουν ήδη συνδεθεί μαζί του.

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν είναι ο Άσλεϊ Κόουλ σύμφωνα με την "Daily Mail", ο οποίος απέρριψε την πρόταση μονοετούς συμβολαίου που του έγινε.

Ο Άγγλος αριστερός μπακ δεν είναι ευχαριστημένος με την πολιτική που ακολουθεί πλέον ο σύλλογος για όσους ποδοσφαιριστές είναι άνω των 30, στους οποίους προσφέρει μόνο συμβόλαια ενός έτους, και υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος γνωρίζει, άλλωστε, πως σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι δε θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Πολύ έντονα μαζί του έχει συνδεθεί η Παρί Σεν Ζερμέν του Κάρλο Αντσελότι, η οποία δίνει πάρα πολλά χρήματα για να ενισχυθεί.

Ωστόσο, εκτός αυτής υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο ο Κόουλ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της " Daily Mail" και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Όλα, πάντως, αναμένεται να κριθούν από τη στάση που θα κρατήσει στο μέλλον η Τσέλσι, η οποία όμως έδειξε και πέρυσι με την περίπτωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά πως δε θα βάλει νερό στο κρασί της.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ