2012-10-15 13:39:55
Φωτογραφία για Έδειραν αλύπητα νεαρό ελληνοαιγύπτιο!
Αυτά συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας..που ο Δένδιας και η ΕΛ.ΑΣ το έχουν παρατήσει στο έλεος του κάθε ανεγκέφαλου που θέλει να το παίξει προστάτης (αλλοδαπών ή κατοίκων).Αντιεξουσιαστές φτιάχνουν μοτοσυμμορίες και δέρνουν κατοίκους που διαμαρτύρονται για τα χάλια στην περιοχή...μέχρι που απειλούν και ηλικιωμένους ανθρώπους επειδή είπαν κάτι που ενόχλησε τους λαθρομετανάστες..Από την άλλη κάποιοι κάτοικοι επειδή δεν έχουν κάπου αλλου να "ακουμπήσουν" και βλέπουν ότι η αστυνόμευση της περιοχής είναι για τα γέλια.....για να επανέλθει ο φυσιολογικός ρυθμός στην γειτονιά τους,ντύνονται στα μαύρα για να χρησιμοποιούσουν την δυναμική που έχει αυτή τη στιγμή η Χ.Α. νομίζοντας έτσι πως θα προκαλέσουν τον τρόμο στους λαθρομετανάστες μόλις τους δουν απέναντι τους.

Η είδηση Μερική τύφλωση υπέστη ένας 21χρονος ελληνοαιγύπτιος, μετά από επίθεση που καταγγέλλει πως δέχθηκε από ομάδα αγνώστων, το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατεία Αττικής. Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ όταν ο 21χρονος κατέβηκε σε στάση απέναντι από την πλατεία Αττικής, όπου βρίσκονταν τρεις άνδρες -ντυμένοι στα μαύρα μαζί με σκυλιά- οι οποίοι μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν με αλυσίδες, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα αυτής την επίθεσης ήταν το θύμα να υποστεί μερική τύφλωση στο αριστερό του μάτι και να νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας                                .
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΚΚΕ χρειάζεται λεφτά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ΚΚΕ χρειάζεται λεφτά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ