2012-10-15 13:30:08
Φωτογραφία για «Ατομικό στις αρχές Δεκέμβρη»
Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το στάδιο της αποθεραπείας του Αβραάμ Παπαδόπουλου, που δήλωσε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει πάει στην Νέα Υόρκη, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν μαζί του και οι... «ερυθρόλευκοι» της ομογένειας, με τον ίδιο μάλιστα να δίνει το «παρών» στα γραφεία του συνδέσμου τους, έπειτα από σχετική πρόσκληση.

Εκεί τον περίμεναν 60 ομογενείς, οι οποίοι και τον αποθέωσαν, ενώ επεδίωξαν και να μην μαζευτεί άλλος κόσμος, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», αφού ο παίκτης κάνει αποθεραπεία δύο φορές την ημέρα. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έμεινε εντυπωσιασμένος από την οργάνωσή τους, ενώ ήταν και ο πρώτος άνθρωπος της ομάδας που επισκέπτεται τον σύνδεσμο, μετά την ανακαίνισή του.

Αυτό παράλληλα που τους είπε ο Παπαδόπουλος, είναι ότι: «Στα τέλη Δεκεμβρίου θα είμαι σε θέση να κάνω ατομική προπόνηση. Πηγαίνω πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παραμονή μου στην Νέα Υόρκη».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ