2012-10-15 11:46:01
Φωτογραφία για Ο ΚΑΡΟΛ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ρόι Κάρολ μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην «Belfast Newsletter», ανέφερε: «Έπαιξα μαζί του στο Ολντ Τράφορντ για δύο χρόνια και τον θυμάμαι όταν είχε έρθει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τώρα ανυπομονώ να τον συναντήσω ξανά έστω και ως αντίπαλοι. Τότε δεν μπορούσε να μιλήσει αγγλικά όμως πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονταν να καταλάβουν ακόμα και εμένα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έμαθα πολλά από εκείνον από τα σουτ που μου έκανε στις προπονήσεις και έχει εξελιχθεί σε έναν φανταστικό all-around παίκτη. Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει. Ήταν πάρα πολύ εργατικός όταν ήρθε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από τότε έχει γίνει πολύ πιο δυνατός. Έχει δουλέψει σκληρά στο γυμναστήριο».


Όσο για τις πιθανότητες της χώρας του να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία είπε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά και παρότι έχουμε χάσει μερικούς παίκτες που αποτελούν απώλεια για μας, θα πρέπει να βγούμε στο χορτάρι και να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Όλα είναι εναντίον μας όμως η πίεση θα είναι στην πλευρά της Πορτογαλίας, επειδή έχουν χάσει από τη Ρωσία. Ελπίζουμε να είναι ένα ακόμα όμορφο, μεγάλο βράδυ για μας και για να είμαστε ειλικρινείς, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε 90 λεπτά.

Μας αρέσει που είμαστε αουτσάιντερ. Για μας, ήταν απογοήτευση το γεγονός ότι φέραμε ισοπαλία με το Λουξεμβούργο, ειδικά από τη στιγμή που είχαμε αρκετές ευκαιρίες και αναμενόταν να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας ενώ οι νέοι παίκτες οφείλουν να μάθουν συντομότερα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ