2023-11-27 15:30:02
Φωτογραφία για Μάρκος Σεφερλής: Μιλάει για το “Ορκιστείτε παρακαλώ” και αποκαλύπτει...





Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ “Γειά σου” εμφανίστηκε σήμερα ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής. Ο Μάρκος Σεφερλής πραγματοποίησε δηλώσεις για την εκπομπή του, τα μελλοντικά του τηλεοπτικά εγχειρήματα και τις παραστάσεις που ετοιμάζει.



Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:



“Έρχονται Χριστούγεννα και υποδεχόμαστε στην κουζίνα μας φίλους αγαπημένους δικούς μας αλλά και του κοινού, τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, ανθρώπους της τηλεόρασης, γενικά της Showbiz, οι οποίοι έρχονται και μαγειρεύουν με πολύ αγάπη για καλό σκοπό, αφού το έπαθλο το διαθέτουν στο “Όλοι μαζί μπορούμε” για να μπορέσουν να καλυφθούν ανάγκες συνανθρώπων μας.



Αναφορικά με τις τηλεοπτικές του παραστάσεις, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

“Τις αγαπάω και εγώ και τις βλέπω και εγώ και γελάω πάρα πολύ μαζί με την οικογένειά μου. Είναι παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Το θέατρο το αγαπάει το ελληνικό κοινό. Είναι σημαντικό να μπορεί ολόκληρη η οικογένεια να βλέπει ένα θέαμα, μια θεατρική παράσταση, και αυτό φροντίζω να κάνω όλα αυτά τα χρόνια.



Κάτι πολύ σημαντικό που άκουσα στη Θεσσαλονίκη από ένα παιδάκι 12 χρονών, μου είπε: “κύριε Σεφερλή εύχομαι να είστε καλά, για να μπορέσουν να σας δούν και τα παιδιά μας.” Είναι ό,τι σημαντικότερο έχω ακούσει.



Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα δούμε το “Ορκιστείτε Παρακαλώ”, ο ηθοποιός απάντησε:



“Είναι και αυτό στα σκαριά. Έρχεται. Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για αυτό. Είναι διασκευασμένο. Είναι τα επεισόδια της παλιάς σειράς αλλά διασκευασμένα από εμένα και τον συνεργάτη μου, τον Στέλιο Παπαδόπουλο και λίγο έχει αλλάξει δομή.



Δεν είναι φτιαγμένο πάνω στον Πρόεδρο είναι στον κατηγορούμενο, που κάθε φορά είναι διαφορετικός και θα ενσαρκώνεται από εμένα. Δεν θα κάνω τον Πρόεδρο, θα κάνω την ανατροπή για μια ακόμη φορά, γιατί έτσι έχω μάθει, να κάνω ανατροπές.



Θα κάνω κάθε φορά τον κατηγορούμενο και θα είναι διαφορετικός τύπος κάθε φορά. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να παίξω πάρα πολλούς τύπους, να δημιουργήσω καινούρια σλόγκαν, καινούριους ήρωες που θα αγαπήσει το κοινό, και οι μικροί και οι μεγάλοι, άρα είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα”



Τέλος, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε συνοπτικά για την καινούρια του παράσταση Shrek: The musical, λέγοντας:



“Άλλη μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Πολύ πιο δύσκολη από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Πολύ απαιτητική. Με χωρό, τραγούδι, γέλιο το κυριότερο. Εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και προδιαγραφές εξωτερικού. Είναι χριστουγεννιάτικη περίοδος. Θα παιχθεί μόνο για σαράντα παραστάσεις μέσα στα Χριστούγεννα.”



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ