2012-10-15 09:00:44
Φωτογραφία για ΑΒΡΑΑΜ : ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το στάδιο αποθεραπείας του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού έχει πάει στην Νέα Υόρκη, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Φυσικά οι ερυθρόλευκοι της ομογένειας δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν μαζί του, με τον ίδιο μάλιστα να δίνει το «παρών» στα γραφεία του συνδέσμου τους, μετά από σχετική πρόσκληση.

Εκεί τον περίμεναν 60 ομογενείς, οι οποίοι και τον αποθέωσαν, ενώ επεδίωξαν να μην μαζευτεί άλλος κόσμος, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», αφού ο παίκτης κάνει αποθεραπεία δύο φορές την ημέρα. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έμεινε εντυπωσιασμένος από την οργάνωσή τους, ενώ ήταν και ο πρώτος άνθρωπος της ομάδας που επισκέπτεται τον σύνδεσμο, μετά την ανακαίνισή του.

Αυτό που τους είπε ο Αβράμ, είναι ότι: «Στα τέλη Δεκεμβρίου θα είμαι σε θέση να κάνω ατομική προπόνηση. Πηγαίνω πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παραμονή μου στην Νέα Υόρκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βία στη γειτονιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βία στη γειτονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ