2012-10-13 01:20:58
Φωτογραφία για Η Scarlett Johansson πίσω από την κουρτίνα του «Ψυχώ» (trailer)
Στην πιο διάσημη δολοφονία του παγκόσμιου κινηματογράφου, εκείνη που λαμβάνει χώρα πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου, στο «Ψυχώ», πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson, με αφορμή το ντοκιμαντέρ που περιγράφει όσα συνέβησαν κατά τα γυρίσματα της ταινίας.

 Η 27χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει τις πλούσιες καμπύλες της, καθώς ερμηνεύει το ρόλο της Marion Crane, την οποία στην original ταινία του 1960 είχε υποδυθεί η Janet Leigh. Στο trailer της ταινίας, η Johansson βγαίνει για φαγητό με τον Alfred Hitchcock -τον οποίο υποδύεται ο Anthony Hopkins-, φορώντας ένα ροδακινί, αποκαλυπτικό φόρεμα. Στο γεύμα, καθώς συζητούν το ρόλο η Johansson ρωτάει το σκηνοθέτη «Πώς σκέφτεσαι να γυρίσεις τη σκηνή στο ντους; Γιατί, από εδώ και πάνω δεν είναι ακριβώς... αντρική η εμφάνισή μου». Τη σύζυγο του Hitchcock, Alma Reville, ερμηνεύει η Helen Mirren η οποία εμφανίζεται να λέει έκπληκτη στον άντρα της «Έχεις γυμνό εδώ!» και να παίρνει την απάντηση «Ναι, έχει αρκετά μεγάλο στήθος, τόσο που αποτελεί πρόκληση για μένα να μην το δείξω!».

 Στην περίφημη σκηνή στο ντους, πάντως, το ρόλο του δολοφόνου με το μαχαίρι αναλαμβάνει ο ίδιος ο Hitchcock –δηλαδή ο Hopkins-, ενώ η ξανθιά σταρ του Hollywood στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, αφήνοντας τον τρόμο να κυριαρχήσει στο πρόσωπό της και την περίφημη κραυγή να παγώσει -γι' άλλη μια φορά

το αίμα των σινεφίλ.

Δείτε το τρέιλερ:

www.agelioforos.gr
 
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ