2012-10-12 17:03:09
Φωτογραφία για ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ : ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ
Την βεβαιότητά του ότι πολύ σύντομα η δουλειά του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο εξέφρασε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στον SUPER FM μίλησε

Για την παρουσία του στον ΠΑΣ το προηγούμενο εξάμηνο: «Τα Γιάννινα ήταν ένας ευχάριστος σταθμός επαγγελματικά, αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό μου. Με βοήθησαν να ξαναπαίξω και να ξαναβρώ τον καλό εαυτό μου. Εδώ και δύο μήνες κάνω κανονικά προπόνηση και πλησιάζει ο καιρός να ξαναπαίξω».

Γι αυτά που του έμειναν από το σύντομο πέρασμά του: «Ο κόσμος στα Γιάννενα με είχε αφήσει άφωνο, γιατί ήταν κοντά μας και στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές και βέβαια όλη η διοίκηση μας είχε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές που η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η χρονιά αγωνιστικά: «Είχαμε προβλήματα με τις εγκαταστάσεις που ήταν τραγικές, αν και έχουν τις υποδομές να γίνουν καλύτερες. Φέτος μαθαίνω ότι υπάρχει συνεργασία».


Για το πώς βλέπει τη φετινή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχει έμπειρα παιδιά από πέρυσι που αποτελούν τον κορμό της ομάδας, υπάρχουν και οι νέοι που προσπαθούν να αποκομίσουν κάποια πράγματα από τον κ. Χριστόπουλο, αλλά σίγουρα η ομάδα χρειάζεται δουλειά ακόμα».

Για την εικόνα των νέων παιδιών: «Χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τι αξίζουν, δεν είναι εύκολο, γιατί κάποια παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον Γιάννη Χριστόπουλο: «Είναι ένας μοντέρνος προπονητής που δουλεύει πολύ καλά την τακτική. Στην παρούσα φάση ήταν πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΣ, αξίζει στους νέους προπονητές να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν ότι

Για το αν θεωρεί ότι θα κινδυνεύσει ο ΠΑΣ: «Δεν έχει βγάλει αρνητική εικόνα, όπως κάποιες άλλες ομάδες. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα καλά αποτελέσματα».

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Οι προπονητές είναι ίδιοι σε γενικές γραμμές, οι ποδοσφαιριστές άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό και έχουν φύγει κάποιοι καλοί παίκτες. Να μη γελιόμαστε, το επίπεδο έχει πέσει, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, αλλά είναι θέμα χρόνου, σε μια τριετία να ξαναγίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Για τον Ζαρντίμ και τι διαφορετικό φέρνει: «Είναι ένας προπονητής που φέρνει τη δική του τακτική στο γήπεδο, μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει αυτό, αλλά είναι θέμα χρόνου να δείξει η ομάδα το καλό ποδόσφαιρο που της αρμόζει να παίζει».

Για την Εθνική του Σάντος: «Είναι από τους προπονητές που ξέρει να 'διαβάζει' τους αντιπάλους. Το παιχνίδι με την Βοσνία θα είναι δύσκολο, αλλά η Εθνική στα δύσκολα φαίνεται και θα πάρει τους 3 βαθμούς. Για την Εθνική μας πλέον η ισοπαλία σε κάποιο ματς μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία, λόγω του ότι ο πήχης των απαιτήσεων έχει ανέβει. Όλα τα παιδιά έχουν μάθει πλέον να παλεύουν για τη νίκη».

Για το αν προσωπικά νιώθει σαν «λιοντάρι σε κλουβί» μετά τη μεγάλη αγωνιστική αποχή: «Έχουν περάσει εννέα μήνες τώρα χωρίς επίσημο αγώνα. Για να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό σημαίνει σίγουρα ότι με πιστεύουν, άρα είναι θέμα χρόνου τώρα να αποδείξω κι εγώ με τη σειρά μου τι μπορώ να προσφέρω στον Ολυμπιακό».

Για το αν το ξαναφέρει η μοίρα να του γίνει πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν θα ήθελε να επιστρέψει: «Το έχω ξαναπεί ότι η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή και από τη διοίκηση προς εμένα και αντιστρόφως, οπότε ποτέ δεν ξέρεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ