2012-10-12 15:02:03
Φωτογραφία για Τι δείχνουν οι Έλεγχοι από Τραπεζικούς επιθεωρητές και σε Μεσιτικές ασφαλιστικές Τραπεζικών Ομίλων;
Αγωνία, για το τι θα δείξει ο έλεγχος των αρμόδιων επιθεωρητών ελέγχων σε Τραπεζασφαλιστικούς Ομίλους, διακατέχει μέλη Διοικητικών συμβουλίων.

Όπως υποστηρίζουν κύκλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τώρα που το κομματικό κατεστημένο με τους προστάτες του είναι σε αδυναμία παρέμβασης, έντονη ανησυχία κατέχει κάποιους ευνοημένους του κομματικού συστήματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που αποδυναμώνεται.

Πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής με φιλίες στο Τραπεζικό σύστημα και τους συνδικαλιστές πιστεύει ότι θα ακουστούν εκπλήξεις για τον ρόλο κάποιων και τις κρυφές σχέσεις τους με τα κόμματα.

Στέλεχος ξένης πολυεθνικής υπελόγιζε χθες τις ζημιές θυγατρικών Τραπεζικών ασφαλιστικών εταιριών σε πολλά εκατομμύρια πάνω απ' τις αυξήσεις Μετοχικών κεφαλαίων.

Ήδη ενώσεις καταναλωτών ψάχνουν το θέμα για την καλή ή κακή διαχείριση των χρημάτων των καταναλωτών και την καταστρατήγηση δημοσίου συμφέροντος.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να κρατήσουν τα στοιχεία κρυφά στο τέλος δεν θα βγουν "στεγνοί" απ' την βροχή των ελεγκτών.
nextdeal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Steve Wozniak: Αλαζονική η Apple
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Steve Wozniak: Αλαζονική η Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ