2012-10-11 15:18:02
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Πρεμιέρα κόντρα στην Εφές για την Αρμάνι Μιλάνο των Φώτση - Μπουρούση που αγωνίζονται στον όμιλο του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγλα, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει μεγάλη συγκέντρωση για να φτάσει στη νίκη.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι και ελπίζω να ξεκινήσουμε θετικά τη σεζόν, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πάντα καλό υλικό και αυτό δεν άλλαξε και φέτος. Το γκρουπ μας είναι πολύ δύσκολο και σκληρό και χρειάζεται επομένως συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Επίσης θα αντιμετωπίσω την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό και είναι η πρώτη φορά, οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω. Είμαι όμως χαρούμενος που θα τους δω και θα τους αντιμετωπίσω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουρούσης.

Με την σειρά του τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο, τόνισε πως: «Παίζουμε με μια ομάδα που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή και που φέτος έχει ένα σπουδαίο ρόστερ με παίκτες μάλιστα που έρχονται από το ΝΒΑ εκεί όπου είχαν και αρκετά λεπτά συμμετοχής. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε σίγουρα ότι για να κερδίσουμε πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Σε μια διοργάνωση μικρής διάρκειας όπως η Ευρωλίγκα πρέπει να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ένταση μας, από το πρώτο μάλιστα παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η πιο παράξενη...διαθήκη!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η πιο παράξενη...διαθήκη!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ