2012-10-10 01:08:27
Φωτογραφία για Μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα
Θλίψη μόνο μπορεί να νιώσει ο οποιοσδήποτε ελεύθερος στην σκέψη συμπολίτης μας, βλέποντας την κατάντια της πατρίδας μας σε αυτήν την φαρσοκωμωδία που στήθηκε σήμερα για να υποδεχτούμε την αφεντικίνα μας... Η πλήρης υποδούλωση, πράξη που δεν συμβαδίζει ιστορικά με τον Έλληνα και τον τόπο μας δεν είχε προηγούμενο.

Στρώθηκαν τα κόκκινα χαλιά για τους βιαστές μας και άρχισε να χτυπά δυνατά πάνω στα κορμιά μας το μαστίγιο σε συνδυασμό με το καρότο που ακολουθούμε πιστά σαν γνήσια γιουσουφάκια που έχουν παραδοθεί στη μοίρα τους... Παρακολούθησα με αγωνία όλο το show για να συνειδητοποιήσω μέχρι που φτάνει η ξεφτίλα μας... Ειλικρινά δεν περίμενα να έφτανε σε τέτοιο σημείο. Θα έλεγα ότι ντράπηκα για το τι πρεσβεύει ο Έλληνας σήμερα αλλά ξέρω ότι αυτοί όλοι που ξεπουλούν την Ελλάδα δεν αποτελούν ενδεικτικά πρόσωπα.

Ο Έλληνας έχει ακόμη και σήμερα ιδανικά. Και πρέπει να αντισταθεί  Κλείστε τις τηλεοράσεις σας ή γελάστε με όλους αυτούς που έχουν παραδοθεί και το παίζουν έξυπνοι. Στην κατοχή είχαμε μπόλικους από αυτούς αλλά κάποτε η κατοχή έληξε και η ιστορία έδειξε που πήγαν όλοι τους... Έλληνες αντισταθείτε... ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας μας...


Πατρίδα... Λέξη παρεξηγημένη αλλά το χρονολόγιο του παρελθόντος μας διδάσκει και θα διδάσκει σε πολλές γενιές ακόμη ποιοι και πως πολέμησαν για τον τόπο τούτο... Την χούντα θυμήθηκα σήμερα... Τότε κυνηγούσαν τον κοσμάκη και απαγόρευαν τις συγκεντρώσεις ατόμων πάνω από 2-3. Ζήτω η νέα Ελλάδα.

Μας πειράζουν οι μετανάστες αλλά είμαστε μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα...

aek-live.gr

Νίκος Αγγελίδης.............................................................................................
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ