2012-10-09 10:30:10
Φωτογραφία για Ζοτς: «Σεβαστείτε Πεδουλάκη - Μπαρτζώκα»
Ως δεύτερη πατρίδα του χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που τόνισε ότι σέβεται πάρα πολύ τους Πεδουλάκη και Μπαρτζώκα, πλέκοντας το εγκώμιο της δουλειάς που κάνουν.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την την ζωή του μακριά από τους πάγκους, για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην προπονητική αλά και τις ομοιότητες Ελλήνων και Σέρβων. Παράλληλα σχετικά με την θητεία του στο τριφύλλι, ευχαρίστησε τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, σε συνέντευξή του στην κάμερα της Nova, στο πλαίσιο της προ ημερών βράβευσής του από τον Δήμο Αθηναίων.

Για το πώς περνάει μακριά από τους πάγκους:

«Εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που για 21 χρόνια ήταν αδύνατον να κάνω, αλήθεια διασκεδάζω πάρα πολύ».

Για το αν σκέφτεται του χρόνου να επιστρέψει στην προπονητική:

«Μέχρι τώρα, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό, επομένως, διασκεδάζω με το γιο μου, με την κόρη μου, με την οικογένειά μου και μερικούς φίλους και προσπαθώ να βρω χρόνο για πράγματα που τόσο καιρό δεν έκανα. Δεν ξέρω. Δεν έχω σκεφτεί κάτι πάνω σε αυτό. Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο για μερικές μέρες μετά και όχι να θέτω στόχους. Πιστεύω ότι η σεζόν για μένα ήταν θαυμάσια και για άλλη μια φορά την απόλαυσα πάρα πολύ».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιός τον σκότωσε;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιός τον σκότωσε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ