2012-10-09 10:20:03
Φωτογραφία για Υποδοχή στη Μέρκελ ... κι από την Κρήτη
Επανάληψη της χθεσινής, επιτυχημένες, κινητοποίησης επιδιώκεται και σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο, με δύο συλλαλητήριο που διοργανώνονται στην πλατεία Ελευθερίας: στις 18.00 από το ΕΚΗ και στις 19.00 από το ΠΑΜΕ.

Σε σχετικό κάλεσμα, το ΕΚΗ αναφέρει πως «Η συγκυβέρνηση του Σαμαρά για να «περάσει» το νέο πακέτο φέρνει ενισχύσεις. Την Τρίτη έρχεται εσπευσμένα στην

Αθήνα για να προσφέρει «ευρωπαϊκή στήριξη» η Γερμανίδα καγκελάριος!

Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ είναι πρόκληση για τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό. Απαντούμε με κινητοποιήσεις.

Τα βάρβαρα μέτρα και οι αντιλαϊκές πολιτικές πρέπει να ανατραπούν. Να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι».

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου και το σωματείο εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ.


ΠΑΜΕ

Κάλεσμα προς όλους στη σημερινή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στις 7.00 το απόγευμα απευθύνει το ΠΑΜΕ, με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ελλάδα. Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τους αγώνες τους με συλλαλητήρια και απεργίες, υποστηρίζοντας πως η Καγκελάριος έρχεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει την κυβέρνηση να επιβάλει τα βάρβαρα μέτρα.

«Τέρμα στο παραμύθι των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι «εμείς δεν θέλουμε» μας τα επιβάλλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Τριήμερο λουκέτο προτείνει η ΟΕΒΕΝΗ

Τριήμερο κινητοποιήσεων προτείνει στα σωματεία μέλη της το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το πρώτο ευρώ με φορολογία 35%.

Οι κινητοποιήσεις θα περιλαμβάνουν κλείσιμο επιχειρήσεων, αποκλεισμό ΔΟΥ, ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥΥ καθώς και άλλες ενέργειες που θα αποφασιστούν σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια Σωματεία – Μελή της ΟΕΒΕΝΗ και με τη συμμετοχή όλων των Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του νομού μας καθώς και όλης της Κρήτης στις κινητοποιήσεις.

Η ΟΕΒΕΝΗ αποφάσισε, ακόμα, "Την δυνατόν συντομότερη σύγκληση σύσκεψης με τα Διοικητικά Συμβούλια των 40 σωματείων μελών της ΟΕΒΕΝΗ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του αγώνα".
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ