2012-10-09 10:11:49
Φωτογραφία για Μέρκελ Come to δώθε! (Έκτακτο δελτίο)
Γράφει ο Βαγγέλης Ευαγγελίου 

● 9 έχει ο μήνας. Οκτωβρίου.

● Αρσενικός πολιτικός, έτοιμος να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πανεπιστημίου Farvard. Ωστόσο η Αμερικάνικη νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εκτός συνόρων. Κρίμα ρε γαμώτο θα αγοράζαμε μερικούς από δαύτους που θα τιμούσαν τα παντελόνια που φορούν..

● Μαρτυρία της Κυρίας Σούλας 67 ετών και ιδιοκτήτρια των δύο πιο φημισμένων οίκων ανοχής της Θεσσαλίας «Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 18 μου ο άντρας μου πέθανε από καρκίνο στο συκώτι. Πώς να μεγαλώσω μόνη ένα παιδί»; Λες γι’ αυτό η Ελλάδα να είναι ένα τεράστιο μπορντέλο; Επειδή μεγαλώνει μόνη της χρόνια τώρα, το κορίτσι της την Ασυδοσία;

● Σαν σήμερα το 1855, ο Σίνγκερ πατεντάρει μοτέρ για ραπτομηχανή. Από τότε υπήρχε το σχέδιο να μας ράψουν τα στόματα; Ράψε το και μη μιλάς..

● Το 1940 γεννιέται ο Τζων Λένον στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Let it be!


● Το μικρότερο διαμέρισμα του Λονδίνου σε τιμή «ευκαιρίας». Μόλις $280.000. Με διαστάσεις 2,44μ. x 3,05μ αναρωτιέμαι αν θα χωράει το τεράστιο κρύο χιούμορ των Άγγλων.

● Πρωτοφανής, η αγάπη που έχει προκληθεί από ορισμένους μαθητές, προς το πρόσωπο της Μέρκελ, λόγω της επίσκεψής της στην Αθήνα, καθώς ορισμένα σχολεία του Κέντρου αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά.

● Κλειστά σήμερα για 2 ώρες τα φαρμακεία στην Αττική, Ελπίζω να μην την πιάσει το δοντάκι την Μέρκελ και δε βρίσκουμε Χάπι end να γιάνει!

● Σαν σήμερα το 1944, βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ναζί η Αθήνα, τρεις μέρες πριν εγκαταλείψουν την πόλη. Οπότε η Μέρκελ, μπορεί και να φοράει τα καλά της..

● Το 1946, κατασκευάζεται η πρώτη ηλεκτρική κουβέρτα, η οποία πωλήθηκε για 39,50 δολάρια στη Νέα Υόρκη. Αγοράζουμε για τους πολιτικούς ηλεκτρική Καρέκλα όσο, όσο!

● Το 1981, καταργείται η λαιμητόμος στη Γαλλία. Ας την εφαρμόσουμε στην Ελλάδα ρε παιδιά! Ξέρω πολλά κεφαλάκια, που ζητούν τσάρκα!

● Το 1962, η Ουγκάντα γίνεται ανεξάρτητο κράτος. Εμείς πότε;

● Το 1984, η Κάθι Σάλιβαν γίνεται η πρώτη Αμερικανίδα που περπατά στο διάστημα. Εμείς ακόμα ανισσόροπα στη γη.

● Έκρηξη σε ΑΤΜ της Γλυφάδας. Προφανώς από την βαρεμάρα! Είχε μήνες να νιώσει άνθρωπο να το πασπατεύει!

● Νέο Χαράτσι από το 2013 σε όσους σκέφτονται! (Μέσα θα με κλείσουν, για χρέη).

www.vaeva.gr

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιεσδήποτε ομοιότητες με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματικές, καθώς οι ιστορίες που περιγράφονται είναι αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας μου και ουδεμία σχέση έχουν με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα. Είμαι απλώς ψυχασθενής και υπερβολικός).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ