2012-10-09 02:30:11
Φωτογραφία για Γαλλία-Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής,που είναι ύποπτος για ισλαμικές τρομοκρατικές ενέργειες!!!..Βίντεο
Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Πόρτσμουθ, είναι ανάμεσα στους 11 εξτρεμιστές Ισλαμιστές, οι οποίοι συνελήφθησαν το Πρόκειται για τον .... Γιαν Νσάκου, του οποίου η ποδοσφαιρική καριέρα τελείωσε πέρσι λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Νσάκου επέστρεψε στις Κάννες όπου μένει η οικογένειά του και λέγεται ότι στρατολογήθηκε από τον Τζέρεμι Σίντνεϊ, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά της γαλλικής αστυνομίας σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια υπόπτων.

 Ο Νσάκου, ο οποίος κατάγεται από το Κονγκό, συνελήφθη μπροστά στα μάτια των γονιών του και κρατείται από την αστυνομία μαζί με τους υπόλοιπους 10.

 Σύμφωνα με την αστυνομία και οι συλληφθέντες είχαν εμπλακεί στην επίθεση με χειροβομβίδα σε εβραϊκό κατάστημα τροφίμων στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, στην οποία είχε τραυματιστεί ένα άτομο.

Η αστυνομία αναφέρει πως τα 12 άτομα είχαν συντάξει τη διαθήκη τους ενώ βρέθηκαν πάνω τους εβραϊκοί στόχοι. .....................................france24.com........................... --> -->
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ