2012-10-08 23:27:07
Φωτογραφία για Ένα μήνα εκτός ο Ιμπαγάσα
Χειρότερη απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι η κατάσταση τραυματισμού του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος μπαίνει στα... πιτς έπειτα από την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που έκανε και η οποία δεν ήταν διόλου ευχάριστη. Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά, θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Όπερ σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα οι Πειραιώτες δεν μπορούν να υπολογίζουν στον εκ των αρχηγών της ομάδας και σίγουρα είναι απώλεια για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, τώρα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης.

Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα προσπαθήσει να γίνει καλά, αφού άλλωστε μεσολαβεί και η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.


Aναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι εξετάσεις τις οποίες έκανε τη Δευτέρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά. Ο Αργεντινός θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου 4 εβδομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, τώρα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης. Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ