2012-10-08 23:19:42
Φωτογραφία για ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Η ομάδα της Νέα Υόρκης στην Αμερική έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς ο προπονητής Νέων των Ρεντ Μπουλς, Μάικλ Τζόουνς, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος τα ξημερώματα της Κυριακής!

Η δολοφονία συνέβη στο κέντρο της Νέας Υόρκης και περαστικοί είδαν τον Τζόουνς πεσμένο στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια κάποιοι κάλεσαν ασθενοφόρο. Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη που δόθηκε για α κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι το κίνητρο του εγκλήματος δεν ήταν η ληστεία και ερευνά προς κάθε κατεύθυνση!

Συντετριμμένοι είναι όλοι στην ομάδα της αμερικανικής ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου του Τιερί Ανρί εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της και στέκεται στο πλευρό των συγγενών και της οικογένειας του θύματος «Έχουμε επίγνωση της τραγωδίας που έπληξε την ομάδα Νέων και ολόκληρο τον σύλλογός μας. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάικλ Τζόουνς, στους φίλους του Μάικλ και σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας φανταστικός προπονητής που αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Ήταν ένας καταπληκτικός φίλος για πολλούς από εμάς. Αυτή είναι πραγματικά μια θλιβερή ημέρα για την ομάδα μας και το ποδόσφαιρό μας. Εμείς θα κάνουμε το παν για να βοηθήσουμε τις αρχές στις έρευνες τους. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένεια του Μάικλ αυτή τη στιγμή. Προσευχόμαστε γι’ αυτούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ