2012-10-08 20:30:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Αύριο γιορτάζεται η Δημοκρατία του κ.Σαμαρά!
Παλιότερα σε συγκεντρώσεις ακούγαμε το σύνθημα "κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ". Για χάρη της Μέρκελ αύριο με απόφαση της Αστυνομίας (και του κ.Σαμαρά προφανώς) ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι πορείες και οι διαδηλώσεις! Ωραία δημοκρατία έχετε κ.Σαμαρά! Πώς αλλάζουν οι καιροί...Ή μάλλον δεν αλλάζουν, απλά οι μάσκες όλων έπεσαν πια. Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έγιναν χειρότεροι κι από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ.Σαμαράς που έκανε το παληκάρι και φώναζε στη Βουλή ότι δεν θα ψηφίσει τα καταστροφικά για την Ελλάδα μνημόνια όπως τα αποκαλούσε, σήμερα είναι το απόλυτο και υπάκουο πιόνι της Μέρκελ.

Ξέχασε τις διαπραγματεύσεις,αυτά που έλεγε ότι δεν θα ψήφιζε και είναι ο πρώτος πια που λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Προς Θεού, όλα αυτά για καλό μας. Για να μην χάσουμε την οικονομική μας ευημερία και για να μην βγούμε από το ευρώ, για να έχουν οι Έλληνες δουλειά. Ε ρε κατάντια. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε τα εκατομμύρια Ελληνες που απ'ότι φαίνεται αυτούς θέλουν για κυβέρνηση. Ωραία λοιπόν.Κάντε μόκο τώρα και επειδή αυτούς θέλετε, κατεβείτε αύριο με τις γερμανικές σημαίες να καλωσορίσετε την Μέρκελ και την παρέα της. Αυτούς δεν θέλατε?


Προς τί οι γκρίνιες? Άντε λοιπόν γερόντια, γριούλες και όχι μόνο φυσικά. Γιατί και πολλοί νεότεροι μια χαρά τους ψήφισαν. Πηγαίντε αύριο να τους χειροκροτήσετε λοιπόν. Και στο φινάλε πάντως, η κα. Μέρκελ δεν μπήκε με το ζόρι στη χώρα μας. Ο κ.Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς άνοιξαν τις πόρτες της χώρας να μπουν οι ρυθμιστές της ζωής των Ελλήνων. Είναι όλοι μια όμορφη παρέα. Κι εμείς οι ψηφοφόροι τους...Αλήθεια, εκείνος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που έχουμε, καλά είναι? Ελπίζω να μην ταράσσει κανείς την απόλυτη ησυχία του. Συμφωνεί κι αυτός φαντάζομαι με την απαγόρευση του δικαιώματος του Ελληνα να διαδηλώνει ε? Να τον χαιρόμαστε κι αυτόν...Εύχομαι μια μέρα, αν υπάρχει Θεός, να κάνει όλη αυτή τη συμμορία να πληρώσει ακριβά για όλα αυτά που έκανε εις βάρος των Ελλήνων.

Aναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ