2012-10-08 14:25:26
Φωτογραφία για Δείτε τι απίστευτο φώναξε στους οπαδούς ο Χριστοδουλόπουλος μετά το γκολ στη Ξάνθη !!!
Πρόσωπο του αγώνα Ξάνθης - ΠΑΟ ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο  οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων για το… μαλλί του. 

Ειδικότερα στο πρώτο γκολ απέφυγε  να πανηγυρίσει έντονα και απλώς έκανε πως φτιάχνει το μαλλί του. Στο δεύτερο όμως το πανηγύρισε έξαλλα με επίκεντρο και πάλι την κόμη του. Έδειξε  το μαλλί του και φώναξε «έτσι σας γ... με αυτό το μαλλί!», πριν πνιγεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του. 

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος αμέσως μετά το ματς, με αφορμή  σχόλια αντιπάλων για την κόμμωσή του, αλλά κι ένα θέμα εις βάρος του που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, εξερράγη.

«Ενημερώθηκα ότι υπάρχει ένα θέμα που έχει βγει σε site και σε forum...  Από την περίοδο του τραυματισμού μου έχω αποφασίσει κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Ετσι για γούρι. Είναι αστείο που το λέμε, αλλά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Αυτό που λέω στην κάμερα, προς Θεού, δεν είναι για τους οπαδούς μας. Μας έχουν στηρίξει, ήταν εδώ και σήμερα και τους ευχαριστούμε. Είναι όμως κάτι προσωπικό. Εγώ ξέρω τι είναι και θα το κρατήσω για εμένα», είπε για τον τρόπο που πανηγύρισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε για τη νίκη του Παναθηναϊκού: 


«Πάνω απ' όλα μετράνε οι τρεις βαθμοί. Είναι μια ευκαιρία να ανακάμψουμε βαθμολογικά κι αγωνιστικά. Η διακοπή θα είναι ευεργετική. Είχαμε παιχνίδια με πίεση. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να εμφανιστούμε όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια, γιατί αυτό ταιριάζει στους εαυτούς μας και στον Παναθηναϊκό. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των οπαδών. Αν αλλάξει κάτι, θα είναι κάτι προς το καλύτερο. Κάθε φορά θα προσπαθούμε να βάλουμε και ένα λιθαράκι» και κατέληξε:  «Θέλω να συνεχίσω έτσι. Υπάρχουν παράγοντες, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, όλοι στην ομάδα με αγαπάνε και πρέπει να τους το ανταποδώσω».

Πρώτο Θέμα
  
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ