2012-10-08 13:57:23
Φωτογραφία για Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης | Μιλάει για τη σχέση τους η εν διαστάσει σύζυγός του!
Πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστή η νέα σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον πολιτικό μηχανικό Ανδρέα Καψάλη, και, πιο πρόσφατα, ότι εκείνος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του και περιμένει την έκδοση του διαζυγίου τους.

Η κάμερα του Star συνάντησε την εν διαστάσει σύζυγό του, Ράνια, η οποία δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ο χωρισμός της με τον Ανδρέα Καψάλη δεν είχε απολύτως καμία σχέση με την Έλενα Παπαρίζου.

Η πρώην σύντροφος του 42χρονου πολιτικού μηχανικού τόνισε πως ο γάμος τους είχε τελειώσει πριν εκείνος γνωρίσει την 30χρονη τραγουδίστρια αλλά και πως η ίδια διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με εκείνον. «Είμαστε καιρό σε διάσταση και την κυρία Παπαρίζου τη γνώρισε αφού είχαμε διακόψει τις σχέσεις μας. Δεν χωρίσαμε για την Έλενα! Καμία σχέση» δήλωσε.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη νέα σχέση του εν διαστάσει συζύγου της, πρόσθεσε: «Πολύ καλά κάνει. Μια χαρά. Εύχομαι να είναι καλά, έχουμε πολύ καλές σχέσεις και η κυρία Παπαρίζου είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, να βγάζει ωραία τραγούδια και να μας φτιάχνει τη διάθεση!».

tuned
  
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ