2012-10-06 10:30:37
Φωτογραφία για TOP ΘΕΜΑ!!! Η νέα Skoda Octavia είναι στα...σκαριά! Δείτε την πρώτη κατασκοπευτική photo!
Το Best seller της τσεχικής φίρμας αλλάζει σημαντικά Πρόκειται για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο που κρατάει την βασική σχεδιαστική φόρμα της εταιρείας εξελίσσοντάς την. Ο αέρας που αποπνέει δείχνει ιδιαίτερα δυναμικός και κομψός σε ένα συνοθύλευμα στιβαρότητας, διαχρονικότητας και τεχνολογίας.

Το σχεδιαστικό μοτίβο της νέας Skoda Octavia ...

δεν θα διαφέρει από τη νέα σχεδιαστική τάση της μάρκας έχοντας μεγαλύτερα σε διαστάσεις και με μακρόστενο σχήματα φωτιστικά. Αυτά θα ενσωματώνουν και φώτα ημέρας LED, ενώ αντίστοιχα μεγαλύτεροι από κάθε άλλη φορά θα είναι και οι προβολείς ομίχλης. 

Η νέα Octavia θα βασιστεί και η οποία θα είναι το νέο ευμετάβλητο πάτωμα MQB του VW Group. 

Όπως δείχνουν τα πράγματα το αυτοκίνητο δύσκολα θα βρει αντίπαλο στον στίβο των πωλήσεων με την διαφορά ότι λόγω της αύξησης των διαστάσεων εκεί που έπαιζε σε δύο κατηγορίες... (μικρομεσαία & μεσαία) τώρα πια κατατάσσεται στην μεσαία κατηγορία με κυριότερο αντίπαλο το Opel Insignia που τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης έχει σπάσει τα κοντέρ των πωλήσεων και αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο που λιμπίζεται την ηγετική θέση που κατέχει.

Δείτε την πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία (κάντε κλικ πάνω στη photo για ZOOM):

Η πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία...

Και σε Combi έκδοση:
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ