2012-10-05 15:39:25
Φωτογραφία για Βόμβα Σαμαρά: Μετά τα τέλη Νοέμβρη το ταμείο θα έχει αδειάσει!...Τηλεοπτικό διάγγελμα του Σαμαρά εντός της ημέρας!
Βόμβα μεγατόνων έριξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς σε συνέντευξη του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, υποστήριξε πως η Ελλάδα αντέχει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου χωρίς την επόμενη δόση, ενώ εκτίμησε πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να βοηθήσει αποδεχόμενη χαμηλότερα επιτόκια στα ελληνικά ομόλογα.

 “Το κλειδί είναι η ρευστότητα. Για αυτό είναι τόσο σημαντική η επόμενη δόση”, επανέλαβε ο κ. Σαμαράς και ερωτηθείς για το πόσο μπορεί να αντέξει η χώρα χωρίς την επόμενη δόση, απάντησε: “Έως τα τέλη Νοεμβρίου. Μετά το ταμείο θα έχει αδειάσει”.

 Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, η ΕΚΤ μπορεί να βοηθήσει εάν αποδεχθεί χαμηλότερα επιτόκια στα ελληνικά ομόλογα ή εάν εγκρίνει τη μετακύλισή τους όταν αυτά λήξουν. Επίσης, σημειώνει, η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών θα μπορούσε να γίνει απευθείας μέσω του ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας), όπως εξετάζεται και για την Ισπανία.

  Τηλεοπτικό διάγγελμα του Σαμαρά εντός της ημέρας!

Τηλεοπτικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό θα απευθύνει εντός της ημέρας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απόφαση που πάρθηκε μετά την πληροφορία που μετέδωσε το Reuters, σύμφωνα με την οποία στην Σύνοδο Κορυφής στις 18 και 19 Οκτωβρίου δεν θα συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας .............................................
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ