2012-10-05 15:30:08
Φωτογραφία για Σύσκεψη κορυφής για την έφεση
Δεν το βάζουν κάτω οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που διαφωνούν με την απόφαση και το ύψος της τιμωρίας, και έτσι θα ασκήσουν έφεση τόσο για το πρόστιμο όσο και για τον Γιώργο Δώνη.

Ενοχλημένοι είναι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την απόφαση τόσο για το πρόστιμο – και πολύ περισσότερο για το ύψος του – όσο και για την τιμωρία του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη.

Η ΠΑΕ θεωρεί ότι έκανε το χρέος της με το να απολύσει τον υπεύθυνο χειριστή για το μήνυμα που γράφτηκε στον πίνακα, ωστόσο στους ασπρόμαυρους έχει κάνει εντύπωση ότι αυτό είναι πρώτη φορά που συμβαίνει, μια και αρκετές φορές έχουν γραφτεί... εμετικά πράγματα σε πίνακες αγωνιστικών χώρων σε αρκετά γήπεδα.

Έτσι, οι άνθρωποι του Δικέφαλου αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα και να κουβεντιάσουν το ζήτημα, ώστε να αποφασίσουν την στρατηγική που θα ακολουθήσουν στην έφεση για την παραπάνω απόφαση.

Ουδείς θα πρέπει να έχει αμφιβολία για το αν θα κατατεθεί η έφεση, αυτό θεωρείται δεδομένο και θα συμβεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ θα εκδικαστεί από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η οποία συνεδριάζει συνήθως κάθε Τετάρτη.

Παρά ταύτα, την ερχόμενη Τετάρτη ίσως αυτό να μην συμβεί λόγω των εκλογών του Σαββάτου στην ΕΠΟ, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει τη διαδικασία.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Γιώργος Δώνης είναι αναγκασμένος να κοουτσάρει την ομάδα του ΠΑΟΚ από την θύρα 6 του Γεντί Κουλέ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ