2012-10-05 09:49:48
Φωτογραφία για Καυτός Οκτώβρης περιμένει τους «κίτρινους»
Την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών καλείται να αναλάβει η «ΚΜΑ» μέσα στον Οκτώβριο που θεωρείται μήνας καθοριστικός όσον αφορά την εξέλιξη του άρθρου 99.

Μέχρι στιγμής και παρ' ότι έχουν περάσει δυο εβδομάδες από την έκδοση προσωρινής διαταγής, δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή ουσιαστική εξέλιξη σε κανένα από τα δυο θέματα, αφού παρατηρείται μια έλλειψη συντονισμού και λήψης αποφάσεων. Για τον λόγο αυτό έγινε χθες μια ακόμη συνάντηση της «ΚΜΑ» με τη διοικούσα και τους νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση του άρθρου 99 ώστε να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες και να οριστούν οι τομείς δράσης.

Απόλυτη προτεραιότητα δόθηκε στη συνάντηση με τα υπουργεία Οικονομικών και Πρόνοιας ώστε να συζητηθεί η επιμήκυνση των δόσεων σε 90 και 60 δόσεις αντίστοιχα, που εξασφαλίζει τη συναίνεση του Δημοσίου και θα είναι ένα πρώτο καθοριστικό βήμα για το άρθρο 99, για το οποίο η αίτηση υπαγωγής εκδικάζεται σε ένα μήνα.


Αποφασίστηκε να κλειστούν για την επόμενη εβδομάδα ραντεβού με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κοκκόρη για να συζητηθεί το θέμα.

Η δεύτερη απόφαση που πάρθηκε είναι να εξουσιοδοτηθούν οι δικηγόροι που είναι επιφορτισμένοι με τις υποθέσεις στην ΕΠΟ, δηλαδή οι Γρόλλιος και Χριστοφορίδης να αρχίσουν επαφές με τους πρώην «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές και προπονητές ή τους εκπροσώπους τους ώστε να διαπιστώσουν την πρόθεσή τους στην προοπτική… κουρέματος των οφειλομένων τους.
sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ