2012-10-03 22:01:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη προς τους πολιτικούς: Δεν έχουμε άλλη αντοχή
Όλοι οι κλάδοι στην Ελλάδα ξέρω περνούν σχεδόν τα ίδια, αλλά κάποιοι λιγότερο και κάποιοι περισσότερο πονούν.

Στα 28 μου χρόνια έπαθα έμφραγμα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας από το 1994, στα 36 έπαθα και το δεύτερο μου έμφραγμα το οποίο μου άφησε και "κουσούρι".

Οι γιατροί μου είπανε να αλλάξω δουλεία λες και είναι πουκάμισο.

Σήμερα είμαι 38 ετών, έχω τρία μικρά παιδιά , οι δουλειές πάνε από το κακό στο χειρότερο , κάθε μήνα πληρώνω μόνο για τα φάρμακα μου 148 ευρώ , κάθε μήνα πληρώνω 500 ευρώ ασφάλεια ΤΕΒΕ (δίμηνο 984ευρώ) 600 ευρώ περίπου για τα έξοδα του σπιτιού, της οικογενείας τουλάχιστον ,ευτυχώς έχουμε δίπλα το βουνό και βγαίνουμε οικογενειακός και "βοσκάμε " να τρώμε χόρτα 2 φορές την εβδομάδα , ΔΕΗ και τηλέφωνο(που το αποσυνδέσαμε τελευταία) 120 το μήνα , δεν θέλω να πάρω μολύβι και χαρτί και να αναλύσω ,δάνεια , τέλη κυκλοφορίας συντηρήσεις , σχολικά , ρούχα κτλ. γιατί μάλλον θα λαλήσω. Μου ήρθε να πληρώσω τέλος επιτηδεύματος , φόρο κτλ θα βρω τρόπο που θα πάει.


Για αυτό λοιπόν απευθύνομαι σε εσάς να ακουστεί αυτό:

Πουλάω τα όργανα μου και θέλω να καθησυχάσω και το υπουργείο οικονομικών και όλους τους πολιτικούς, να μην φοβούνται ότι δεν θα πληρώσω όλα τα χαράτσια που μου στέλνουν και μάλιστα τους προτρέπω να έρθουν να τους δώσω τα όργανα μου να τα πουλήσουν οι ίδιοι , για να είναι σίγουροι .

Από αύριο λοιπόν ξεκινάω δίνοντας τους τα γεννητικά μου όργανα (να μην εκφραστώ αλλιώς δεν κάνει.)

Μολών Λαβέ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ